Disclaimer

Home  /  Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door De Koornzaayer Foundation met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. De Koornzaayer Foundation behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Hoewel De Koornzaayer Foundation alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is De Koornzaayer Foundation niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van De Koornzaayer Foundation, welke geen eigendom zijn van De Koornzaayer Foundation, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van De Koornzaayer Foundation. Hoewel De Koornzaayer Foundation uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door De Koornzaayer Foundation worden onderhouden wordt afgewezen. © De Koornzaayer Foundation.